Juventus Rosiori, egalata in prelungiri

10.10.2010 15:37

Juventus a ratat la mustata victoria in meciul cu Unirea Branceni, din etapa a V-a a categoriei Onoare, fiind egalata in minutul 90+3. S-a terminat 3-3, dupa ce rosiorenii au condus cu 2-0 si 3-2.

Meciul de la Rosiori a avut o desfasurare dramatica, cele doua echipe luptand pana in ultima clipa pentru punctele puse in joc. Chiar daca sunt foarte buni prieteni in afara terenului, cei doi tehnicieni, Mitica Paciurea la Juventus si Danut Voicila la Branceni, au facut tot posibilul sa se invinga unul pe celalalt in teren.
Rosiorenii, lideri la zi in Seria II a Categoriei Onoare, au inceput mai bine si au facut rapid 2-0 (minutele 16 si 20), prin golurile lui Mocanu si a unui autogol. Intre aceste doua goluri, oaspetii au cerut un penalty, insa neacordat de arbitrul Dan Prodan. In urma protestelor, Dan Voicila a fost trimis in tribuna. Pana la pauza si Juventus a avut un penalty, dar Prodan a masurat la fel si a lasat avantaj.
Dupa pauza a inceput "nebunia"! Prodan a mai trecut cu vederea un penalty pentru Juventus la un fault in careul Branceniului, iar oaspetii au egalat tot in numai cateva minute, Branceanu si Coman inscriind pentru 2-2, in minutele 63 si 66. La acest scor, Juventus a fortat victoria, a urcat cu liniile in jumatatea Unirii si a reusit sa revina in avantaj prin Rada, in urma unui sut superb din afara careului. Filmul meciului nu s-a incheiat aici, pentru ca oaspetii, impinsi de la spate de tipetele din tribuna ale lui Voicila, au lovit decisiv in minutul trei de prelungiri, prin Coman M, cu un sut pe sub portarul Voicu. 
Dupa cinci etape, Juventus a acumulat 13 puncte in clasament, iar Unirea Branceni are numai 9.